Bolu esnafı gözünde cironun %4’ü etmedi

Bolu esnafı gözünde cironun %4’ü etmedi Bolu esnafı gözünde cironun %4’ü etmedi
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı olduğu günden itibaren mantar gibi çoğalmaya başlayan ulusal ve yerel zincir marketlere karşı Bolu esnafını korumak yerine, bu marketlerin başta kaldırım işgalleri olmak üzere kanunen uyması gereken birçok kuralara uymamalarına göz yuman Tanju Özcan, sonunda bu marketlerin birine ortak da oldu.

Pandemi sonrası beli bükülen ve ülkede var olan ekonomik kriz nedeniyle hayatta kalma mücadelesi veren Bolu esnafının yanında olması gereken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ulusal zincir marketlerden birine Bolu Belediyesi’ne ait bir işyerini, cironun %4’ü karşılığında kiraya verdi.

İğneden ipliğe, zücaciyeden temizlik malzemesine, beyaz eşyadan manav reyonuna kadar içerisinde her türlü ihtiyacın bulunduğu dev zincir marketi Bolu’nun göbeğine getiren Tanju Özcan, Bolu bu tür işletmelerin açılmasını Bolu esnafını kollamak adına zorlaştıracağına, para için öncülük etmiş oldu.

Özellikle semt pazarları ve mahalle aralarındaki esnafların son günlerde yüksek sesle dile getirdikleri  zincir marketlerin haksız rekabetine yönelik serzenişlerine kulak tıkayan  Tanju Özcan, ulusal bir zincir marketi Bolu’nun göbeğine açtırarak, başta Aşağı Çarşı olmak üzere Yukarı Çarşı ve Bolu Pazarındaki esnafları haksız rekabetle karşı karşıya bıraktı.

Ev yapacağım diyerek oylarını aldığı gariban vatandaşların umutlarının, Çocuklarımızın geleceği olan çok değerli arsaları yok parasına satarak Bolu’nun geleceğine ipotek koyan Tanju Özcan şimdi de Bolu esnafını %4 ciro karşılığında satmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler